fredag 14 oktober 2011

Resedag.....

I dag har vi åkt väldigt mycket bil igen.....380 km ungefär,men vi har varsin bärbar DVD med oss och en massa filmer så det går ingen som helst nöd på oss!

Vi åkte från Ankarede mot Gäddede och sedan mot Nordli som ligger i Norge! För att komma hem till Sverige igen så tog vi Fiskvägen till Östersund! Efter Östersund bar det av mot Brunflo, Bräcke och till sist Ånge! Det finns otroligt många berg och fjäll i det här landet ska ni veta. Och det är otroligt vackert.

Innan vi kom fram så fick vi lite problem eller i alla fall Mamma, Lars och Klara! Punktering kallades det.... Alma och Pappa Magnus fick lov att komma upp med ett nytt däck samt att hjälpa till med att få på de två nya däcken. Vi gick nämligen lov att byta båda däcken då det ena fick ta lite väl mycket stryk när det andra gick sönder! Tur att Lars hade ett och vi ett nytt.....

Nu ligger vi över natten här i Ånge sen drar vi hem i morgon! Egentligen så ville mamma visa massa bilder från veckan nu men vi har snott hennes dator och modem och kollar på Robinson.....he he! Så nu fick hon skriva åt oss via Telefonen igen!

Tack och go natt!


1 kommentar:

  1. Illa med punka. Tur det går att fixa. Ni har ju tur som kan se på film. Ska bli roligt att höra hur många mil ni åkt.Så då går äventyret mot sitt slut.Ni måste ju ha mycket att smälta när Ni kommer i mål.
    Roligt att träffa Er snart igen.
    Kram Anita

    SvaraRadera