lördag 15 oktober 2011

 

Äntligen Hemma!

Ja faktiskt så är det väldigt skönt att vara hemma men det har också varit väldigt roligt att vara på resa. Att bo i husvagnen när det är kallt ute har vi ju inte provat på så mycket förut men nu har vi det och det gick ju bra!

Fjällresan 226

Vad Glor ni på då??

Vi satte oss i bilarna direkt efter frukosten i morse och sen har vi åkt, åkt och åkt lite till. Det blev från Ånge till Ljusdal vidare mot Bollnäs och så mat stopp i Alfta. Efter maten bar det raka vägen mot Falun och sedan hem till Myckelby! Alma och Pappa åkte så klart en halvtimme snabbare än oss och hann hem med vår husvagn innan de begav sig till Lars och hjälpte honom att komma på plats.

Fjällresan 127

Så här såg det ut när vi åt Frukost!

Vilken resa vi gjort och va skoj vi haft! Vi har verkligen lärt oss mycket, kanske inte så mycket Matte, Svenska och sånt men däremot har vi lärt oss otroligt mycket om hur det funkar att resa med en man i rullstol! Lars är en grym kämpe som klarar sig så väldigt bra själv bara han har lite hjälp med sig! Och den hjälpen har vi fått varit denna vecka och det har varit jätteskoj.

Fjällresan 151

Lars kollar utsikten från sin Koja!

Vi har under denna resa åkt 188 mil vilket blir 1880 kilometer och 1880000 meter sug på den ni! Pappas bil har i genomsnitt dragit 1.02 liter Diesel per mil vilket han är väldigt nöjd med! Lars bil däremot dricker bra mycket mer och vi har ingen direkt koll på hur mycket den dragit men vi vet att vi tankat i den minst 228 liter Diesel så den drar som sagt lite mer än Pappas bil!

Fjällresan 188

En snygg Uggla kom och gjorde oss sällskap!

Vi har så klart massor med bilder att visa och några blir med idag och så kommer fler någon annan dag!!

Kram från oss!!

Klara (skribent) och Alma

Fjällresan 221

Vi på Stekenjokk…Texten under är på Samiska!

2 kommentarer:

  1. VÄLKOMNA HEM!
    Jag tror nog att matte och svenska är inräknat i allt Ni varit med om. Det måste ha varit ett minne för livet. Lite vinter har vi ju här hemma oxå.
    Kram Anita.

    SvaraRadera
  2. Väldigt fin bild på ugglan!

    SvaraRadera